Thursday, May 9, 2013

another random post

Dah lama tak online shopping sejak kerja kat PJ ni. If tak dulu almost every week sure nak beli something. Now sebab if shop kena deliver kat rumah my mom and sometimes my mom not at home pulak, so siapa pulak nak pick up the parcel kan..in the end tak proceed pon with buying, add to cart then close browser. Bila tak online shopping baru realise, eh banyak rupanya boleh save. Pffftt..terus rasa semangat nak save lagi. Anyways, dah pecah record dah pon. I bought some stuffs last 2 days. One item dah selamat sampai, tengah tunggu another one. Sekarang tengah usha some items lagi. Let see jadi purchase ke tak. Got a meeting at 3pm. How la..sangat sleepy sebenarnya.

No comments: