Saturday, April 6, 2013

Setia City Mall

Later in the evening after the Sports Day, bawak the kids jalan² to Setia City Mall. Pagi tadi Aariq tak ikut kan, so kena la bawak dia keluar that evening (cakap je la mommy dia nak jalan). I like this mall, sebab dekat, parking pon senang, dalam pon luas, sesuai for the kids. Good place to shop too sebab ada banyak well-known shops and makan place pon banyak. Macam² ada. Oh well, easier to go here rather than KL or MidValley or far end to OU there. When you have kids, semua pon nak yang senang dan cepat. Ye tak? We had a bite at TGIF first and this mall pon Mika suka sebab ada benda kat bawah ni yang just opposite TGIF, memang harus naik la kalau datang sini.

  as mentioned in my IG, rm5 for 5 minutes per person. tutup mata je la for the kids
mika naik2 rounds sebab time tu tengah tunggu food and nasib la aariq tengah tidur
since aariq tak pandai nak control sendiri, hubby kena control from his phone
how cool is that?

No comments: