Saturday, April 27, 2013

a date with two boys

We went to watch Iron Man 3 last Saturday. Of course, kena bawak Mika sekali sebab dia memang die hard fan of Iron Man, Avengers dan seangkatan dengan nya. Boys will be boys eh? I tak ingat sangat the 1st one and the 2nd one, but I have to say the movie memang best. Two thumbs up! Budak kecik dalam cinema memang x leh nak duduk diam. Attention span sangat pendek except for the part lawan² tu dia boleh concentrate. Yg part cakap², dia duduk atas tangga la, duduk atas my lap la. I nampak ada orang bawak baby to the cinema tapi tak dengar bunyi langsung baby tuh, hebat nya. Bawak Aariq memang tak boleh la kan. Not until he's 3. After that, petang tu, tak pergi mana² pon, teman hubby to somewhere, tahpau dinner and ate at home. Oh, that night me and hubby watched another movie tapi kat rumah je la. Hubby's kind of movie but ok la, boleh terima

eh napa muka kamu macam tu?

No comments: