Tuesday, March 5, 2013

Final Day - CA

Doc told us that they can go back today tapi petang sebab Aariq still kena complete another round of antibiotics and ada one more physio session. Mika memang dah sihat sangat. Nampak perubahan la. Aariq pon better but belum 100%. Nak la dia duduk, makan, minum and all unlike previous days. But still if nampak nurse, trauma la. Nampak je nurse masuk dia nangis nak orang pegang dia. I pon dah start kerja today. A lot of things to settle. I tinggalkan my car dekat office then balik with my sister. Headed straight to the hospital dan macam biasa, if guna insurance and all, discharge process will take longer. 6.30pm like that baru discharge. Luckily bibik dah balik with my mom and sister dulu so dia boleh siap² kan apa yang patut. The boys makan banyak gaks today. Ada la improvement. Masa nak balik tu as usual la, ada rasa tak best sikit sebab dah lama duduk hospital, dapat treatment from the nurse and all dan bila balik rumah semua kena buat sendiri. Actually happy la just that sebab dah comfortable now kena adapt to the normal routine. Anyways..kids dah ok. Alhamdulillah. Time to go home. Full stop :)




No comments: