Sunday, March 3, 2013

Day 3 - CA

Day 3 at CA. So far so good. Aariq had to be on another antibiotics..yang machine punya, the same one used for Mika masa admitted dulu. Kesian dia. Dah la kecik lagi, macam² ubat kena makan dan masuk dalam badan. Drip doc dah bukak on Sunday noon dan dia ada lah nak makan sikit but still no to milk. Mika nampak better but still belum betul² recover. Still kena neb both of them. If kat hospital, makan ubat time memang kena follow la. Malam at 10 kena kejut makan ubat, then pagi at 6 pon kena kejut makan ubat. Memang nangis la derang bila nurse datang. Not just them but other kids as well. Kebetulan that period ramai betul kids admitted. Ada 2 rooms yang siblings occupy. Ada one room 3 orang sekali admitted. If tengok board yang ada patients name tuh, mostly all the docs are Paed. Mika ada la nak jalan² but Aariq turun katil pon tak nak. So tidur je la dia. Poor boy

antibiotics for aariq 
neb time 

makan ubat time

No comments: