Sunday, January 6, 2013

first sunday of 2013

Ok, promise no more first lagi as the subject. Haha..sebenarnya no idea nak tulis apa. Sunday morning hubby ada bola. Dah jadi rutin..tak hari Sabtu, Ahad la. So I bought some nasi lemak and went to mom's for breakfast. Stay kejap tolong masak sikit² then balik rumah balik. Mika tolong mommy basuh kereta sebab my car tersangat la kotor. Nak pergi kedai tapi full so basuh sendiri je la. Hubby still tak balik lagi and once dia balik, we went to mom's again sebab nak kutip lauk for lunch. Tapi tengok my mom dah siap hidang semua, makan terus la. I had the best ikan patin dish today courtesy from aunty Mummy (mom's sister). Sedap menjilat jari. Only my mom and I je layan, hubby makan sikit. Yang lain not a fan. Suapkan Mika nasi with kari and sup sayur dengan Aariq sekali join. Later in the evening we went to Bkt Mahkota for tea pulak. Ada meehoon goreng, goreng pisang dan karipap and tahpau satay Hj Samuri on the way back. Perfect Sunday.

breakfast bersama ikan²
ni la gulai ikan patin tuh..siapa cakap tak sedap hah? 

No comments: