Tuesday, December 25, 2012

hari duduk rumah

I took Monday off saja la sebab Tuesday kan public holiday. So dah off tuh, pergi JPN to renew my IC (change to new add). Pagi tuh pergi bawak Mika but the one in Puchong branch crowded sangat. Ambil number then pergi breakfast. Back from breakfast still ada 40 orang lagi kot so hubby said send Mika first sebab we all nak keluar after that. Fetched bibik and Aariq and sent them all to mom's. Kalau kerja ok la they all duduk rumah tapi sebab me and hubby nak berdating, macam tak best je nak leave them all by themselves. Bila sampai JPN balik dah terlepas number. Memang frust sangat² sebab nak renew ic is one of the main objectives kan. We went and watched The Hobbit. Nak sedapkan hati, hubby said lepas movie pergi JPN yang dkt Shah Alam punya..okaysss..tapi penuh gaks no luck! but JPN bukak je on weekend, will come during that time la.

Then on Xmas day, tak buat apa pon. Lepak je sebab dah penat berjalan hari sebelum2 tu. So I arrangekan elok² books yang dapat as birthday presents together with the soft toys and all. Dah siap arrange ada pulak budak kecik sibuk². 

the books..macam pergi BBW pulak
Suka sebab if I pergi, sure akan borong macam ni gaks for the kids!
this boy la dok usha² time mommy clean up
dah start pegang toy kucing tu..his fav
 
berjaya sepahkan balik..sekejap je jadi ni 
Malaysia jersey with Mika's name and my fav number
footballers yang hot mesti pakai no. 7..google to believe it :) 
watching Sinister but Mika tak tahu pon tuh horror movie
dia elok je main depan tu 
saya anak Malaysia! 
dinner that night

No comments: