Sunday, October 7, 2012

jalan² cari breakfast + wedding

Sunday morning, semua bangun awal..before 7am to be exact. Konon nak jalan² cari breakfast. 7.30am dah keluar rumah and yes the whole troop pergi. Tapi tak jauh mana pon pergi, sampai USJ je. There’s this one restaurant dekat USJ 9 tengok ramai orang, food pon macam² ada but sadly, biasa² je. Sedap lagi breakfast kat kedai mamak biasa dekat around PH.



Tak pergi mana pon lepas breakfast. Balik terus masak sup ikan for Aariq and nasi goreng for Mika. Ada kenduri kahwin lunch time nanti. Fed Mika first sebab tau dia bukan makan sangat lauk kenduri. Just the three of us pergi, as usual without the lil one.

oh my..pale face without any makeup on
ok letak lip stick dah (malas mode)
 
berapa kali ulang alik ambil air sirap
pandai laks tu ambil sendiri..dah besar anak mommy tapi still a crybaby

Otw back Mika mintak McD..ok la to McD it is. Mika ni picky eater, so kalau dia dah mintak nak makan something memang akan belikan but of course takde la melampau² kan. Pandai² la. That evening tak pergi mana pon, more like lepak makan roti canai je and that was my dinner that night.

 Mr. Roti Canai @Putra Palms, Putra Heights
my new pink phone cover with new phone inside :P

No comments: