Saturday, October 6, 2012

another Saturday update


It was raining in the morning and normal routine on a Saturday is to have breakfast at our favourite nasi lemak restaurant. Hubby memang every Saturday ada bola. It's a bonus kalau takda. Initially nak pergi with my mom and Mika je but my brother ni buat surprise pulak bangun pagi and join. First time ok breakfast kat luar dengan dia siap belanja. Wow, hebat la kamu.

Lepas breakfast Mika nak duduk rumah Tok Mi dia tak nak follow I balik. I sempat la pergi Giant buat some marketing. Usually ada je orang tag along but this time pergi sendiri. Free to take anything and at my own pace.


I buat chicken stock for Aariq sebab stock dah nak habis and my mom bagi lauk leftovers so malas la nak masak. Ada kurma ayam, sup sayur, ikan goreng. Cukup la tu. Mika the whole day dekat rumah my mom and we all datang ambil dia pon around 6 sebab Aariq tidur lama betul. Best kot takde orang kacau, bilik gelap, sejuk. Fetch Mika tapi drop kan Aariq sebab nak pergi hantar photos to print. I ada beli this deal dekat Groupon long time ago. 300 4R copies for RM78. To me macam cheap plus I have tons of photos tak print! My mom selalu cakap, asyik ambil gambar je..gambar tak nampak pon. So print la sekali for her. We had dinner first and Mika the whole day tak tidur, so bila dah pukul 7 macam tu dia letih la. Yer la main je satu hari. Lepas dinner, fetch Aariq and that night semua tidur bilik mommy.

this boy dah tak boleh tinggal sorang²
diam² je tengok dah dekat atas coffee table

No comments: