Sunday, September 23, 2012

to the barber shop

Plan dah lama nak bawak Aariq shave his head. Mika dulu 7 months dah shave. Patut time baby lagi dah buat kan..tapi kesian sebab Aariq rambut macam halus je. Since Mika needs a hair cut, so bawak la Aariq sekali. At first elok je Aariq duduk atas kerusi tu but after few seconds terus nangis. Takut kot dengan shaver..so result dia ada la part yang tak dapat shave. Balik rumah, amik razor blade konong nak shave part yang tak kena tuh but guess what..of course razor blade dan shaver tak sama kan..so mmg licin la bila shave. Once dah start, kena habiskan..takkan nak bagi tak rata gaks..nasib Aariq cooperate well sebab buat dalam sink. Some pics :)

 badly needs a hair cut
 tadaa...saya la menangis jerit² tadi..sampai pipi pon merah²
 daddy shaving my head
 makan kertas! pantang betul jumpa kertas dia ni
 i had porridge but abang's one looks more interesting than mine

 oh my hair..all gone!
but masih comel kan?

No comments: