Tuesday, September 11, 2012

even the little one is excited about it

video

This was taken about a week ago. Masa ni ipad elok je lagi. Memang jadi rebutan la for the two brothers. Yang kecik pon pandai nak rebut, macam faham je kamu kan? Anyways, I think last Thursday kot, Mika bawak turun ipad masa nak gi school then I dengar ada bunyi jatuh. I dah suspect ipad but ingat cam oh normal la tuh. Dah sampai office hubby tanya if time I guna semalam battery mmg takde dah ke sebab on then blank je. I cakap la memang percentage kurang but takde la low. So hubby charge dia cakap tak keluar apa tapi ada sound. Bila I balik mmg confirm blank je. Tanya bibik then bibik cakap dia dekat belakang Mika bawak Aariq turun, then tak sempat nak sambut Mika dah baling..ada la 3 stairs macam tuh. Dah sampai bawah Mika baling lagi atas sofa and the ipad landed atas carpet. Budak ni tak rasa bersalah pon. Yer la dia tak faham lagi kot, not even 4 yrs old. So nak cakap banyak² pon dia bukan tahu meaning value and all. Haihhh...tak pasal² kena hantar repair..if hantar repair cam half the price of the new one and that is just an estimation. Warranty takde dah coz dah 1 yr. If la we are getting another one, this time kena beli casing yang boleh protect from jatuh, scratch and all.

No comments: