Sunday, August 5, 2012

shopping raya

We went to Mid Valley as hubby got some vouchers to spend at M.e.trojaya. The Curve punya tak best sangat but MV punya memang best. He gave me some tapi macam takde mood langsung nak shopping sebab I tak boleh la nak shop kalau tak aman. Mika kan ada for sure dia tak boleh tahan I lama² try baju ke apa. Hubby puas la tunjuk baju ni ok baju tuh pon..tapi hati tak berkenan..so balik tangan kosong..for me la. For kids macam² dia belikan. Both boys got some clothes and toys. Paling best, memang I aim dah dari dulu to get this long shirt for Mika and Aariq (pakai time wedding nanti) then puas hati la dapat beli. Plus now  M.e.trojaya ada promotion..spend above RM350, get one RM50 voucher. For me, kira shopping gaks la..shop for the kids. We reach there early jugak, say 10.30AM but bila nak balik tuh, masyaAllah..ramai nya orang. Nasib I dah start shopping for the kids and for us awal² dulu, cannot imagine kalau skrg baru nak shop. Ada siap bawak baby and all. Cukup la kot I bawak Mika sorang..ada yang jadi Hulk kang kalau both boys tak behave. Plus I cannot imagine if bawak Aariq gaks..dengan ramai orang, dengan bising. Kesian Aariq tak ikut tapi kalau ikut lagi kesian kan? Done with that, we went to Giant to get some stuffs. Tuh pon ramai orang, siap family ramai² buat rombongan to Giant. Petang Iftar at BM. MIL masak ketam sambal..ketam favourite saya..so tak malu je ratah ketam sampai 2 ekor. Mika pon Alhamdulillah makan banyak. Sepinggan nasi, sup sayur, telur dadar and a small piece of chicken. Kalau makan ramai² memang sedap kan? 




ada Mickey Mouse apa ntah kat MV ni 
 Mika Mouse

No comments: