Sunday, July 22, 2012

pool time & iftar at mom's

Second day Iftar at PA (Putra Avenue) pulak. Lauk adalah superb. Ketam masak cili padi, sayur pecal (camni ke eh nama dia?), ikan goreng, sayur kangkung goreng and hubby bought ayam golek as addition. Oh sedap kot. Tapi yang kurang best..I cannot fast :( Dah pukul 3 dah kot bila I found out. No wonder last night headache semacam. Makan ramai² memang best, meriah sikit.

Oh for lunch, the kids had a simple one je. Mika again nak makan ikan goreng but this time I gorengkan ikan bawal pulak. Aariq I buat sup ikan merah. For porridge I masak bubur nasi + carrot + potato. Dia macam leh terima sup ikan, boleh la buat lagi lepas ni.

Mika nak berendam petang tuh, so pool time la kejap. Masa dia mandi², I suap Aariq makan. Betul la orang cakap, kalau masak then suap sendiri anak makan lagi puas hati. I wish I can do this all the time. At least time they all kecik² ni. Hmmm..dilemma of a working mom kan? Tapi I don't see myself as one yang boleh duduk rumah with the kids 24 hrs. Takpe la, they are in good hands, InsyaAllah.




ada improvement la this time..air dah banyak dari dulu dan dia dah berani masuk 
nanti tgk real pool pulak

No comments: