Saturday, July 14, 2012

perfect saturday

Saturday evening took the the kids out to E.m.pire. Ada budak kecik sorang tuh demand to go to Toys R Us..plus mommy pon nak jalan :) Mika settled for bubble..out of all toys there..mula² nak sword Thunder Cats but he don't even watch that..plus mahal! If hubby alone with him big chance he will get sebab hubby mmg susah nak cakap NO kot..anak daddy la katakan :) He even got him this thing below..cool gaks but well..I rather spent the money on kids' clothes kot. Mommy pon sama..asyik shopping je..I admit..that's one of my weaknesses. Cepat sangat nak beli barang anak..mesti ada je benda nak beli..heh..2 kali 5. Sekali sekala why not kan (dah 2 kali 5 mula la nak backing..tadi bising)

pic from google
mika and his "twin" - paddington bear..siapa lagi besar ni
aariq cool je dalam stroller tu

Done with that, late lunch at Madam Kwan's. I tak makan sangat coz I already had lunch at home (yer saya masak, saya makan sendiri) but hubby and Mika makan. Alhamdulillah Aariq dok diam je dlm stroller. Not even mintak di angkat. Bila dia good mood, dia good mood la. 

 orang² muka fotostat ni
 abang dah berdiri and all, aariq elok je layan perasaan
 my two cheeky boys
mommy maintain posing :D

Short outing but it was great sebab semua orang behave. Sampai rumah change the kids to their pyjamas then by 9 semua pon dah tidur. I layan R.e.venge dan berjaya habiskan all episodes..finally. My colleague yg lambat tengok dr I lagi hebat, 2 hari je dah habis tengok semua. Before going to sleep, hubby cakap Quarantine 2 is on Max..mana la selalu kan tengok Max but then sebab pernah tengok the first one, so tengok la gaks. Haihhh..trauma lepas tuh. Google if you wanna know more. I pernah blog about this (ignore the photos in that entry, i don't really know why my old pics jadi macam tu) before and it was the original movie from Spain. US then came out with Quarantine similar to that..and ni kira sequel la. Well if movie about virus, zombies..count me in!

No comments: