Saturday, June 2, 2012

third day - reception on bride's side

Today is the reception day at the bride’s side. Check out from hotel terus sebab pengantin berarak after Zohor. I must say ni first time kot experience berarak dengan rombongan lelaki. Dulu kecik² ada lah but lama dah tu. We were greeted by Aimi’s family yang semua nya baik dan friendly. Kat sini takde adat merenjis, so bersanding just nak ambil gambar. Some pics..

 mika muka pelik..tengah gather kat lobby ni..check out time
 makan beradap..sebelah BIL is my MIL
 hantaran from pihak perempuan
 hantaran from pihak lelaki

 sama cantik sama padan
 mika basah macam mandi..suka main dengan kakak sarah
 ok menyelit di situ..in the background is my first SIL with her son, Adam

cantik kan baju aimi? i love the lace..simple and sweet
from M.a.n K.a.j.a.n.g also
she was on 4 ke 5 inch heels..tapi tak on heels pon tetap tinggi dari saya
family photo with the newlyweds

After the event, we pushed off to Penang. Masa ni Mika berpeluh melekit². Kena air cond ingat dia tidur la..tak pulak. From A.S to Penang..took us about 1 hr drive kot. Then we checked-in to Bayview Hotel, Georgetown. The room is super big..macam takut mula² pon ada sebab dah biasa with HV yang super comfy tuh. Anyways, that is just for one night and free WIFI access too.

No comments: