Friday, June 29, 2012

i like to move it, move it

Left work early sebab ada date with hubby & Mika. Bringing him to watch Madagascar 3 (i've been staying back for quite number of days already so few minutes off won't do harm..say my boss). Hubby hantar pagi tadi so petang pon dia fetch sebab nak tengok movie dekat Alamanda simply because I don’t have to rush back. I must say for a cartoon, Madagascar 3 got my two thumbs up. Funny dan orang besar memang lebih² gelak dari kids. Mika as usual, voice still tak boleh control then dia asyik la nak gerak sana sini. Didn’t go elsewhere after that but just for dinner. Hubby brought us this one Malay-Thai restaurant somewhere in Puchong sebab dia cakap food dia sedap. Order 4 dishes..kerapu (ke siakap eh?) tiga rasa, baby kailan ikan masin, ayam gajus dan telur bistik. Sayur dan telur tak habis, so tahpau balik. Sampai rumah budak kecik masih tak tidur..masih sempat bergolek² then by 9 semua pon dah tidur..the kids I mean. Movie night again that night tapi I seorang je yang tengok sebab hubby dah tidur dulu but I suruh dia teman gaks..sebab cerita cam terperanjat² “Underworld – Awakening” and you know what..I stayed up just to watch this dude..hehe..movie biasa² je but because of him terus macam nak tengok sampai habis. Boleh pulak mata tak ngantuk langsung. Vampire mesti ke kena cute huh? Oh not talking bout R P.a.ttinson here sebab tak minat :P Go google Theo James or that Salvatore brothers from Vampire Diaries ke :)

No comments: