Thursday, May 3, 2012

kesian nyaaaaa

Kesian Mika..balik school bersemangat mandi semua then nak makan, tengok sambal ayam penyet terkena ayam. Bibik cakap dia makan sambil nangis² sebab pedas. Makan pon sikit je. My son memang fav dia ayam penyet. Hubby bought it yesterday so he can have it for lunch today. I dengar bibik cerita terus rasa sebak..cam alahai..kesiannya :( So I call my mom mengadu nasib then my mom yang lebih kurang panic macam I (mak² memang begini) :P of course tak sedap hati kan bila dengar, terus ke rumah, fetch Mika and fed him lunch. Mika semestinya happy Tok Mi dia bawak dia balik rumah. Again, my mom is the savior. Memang bersyukur sangat rumah dekat, boleh tengok² kan the kids sikit. I love you Umi!

No comments: