Friday, April 13, 2012

zharief aariq is 5 months old!


Ok..fast forward, Aariq is already 5 months today. How time flies..in 2 weeks time macam tuh, dah boleh start makan.  At 5 months old..


  • Dah boleh roll over dengan jayanya tapi ada masalah sikit nak tolak balik badan ke belakang
  • Boleh bergolek² dah, roll dan roll lagi
  • Strong head coordination
  • Saliva..everywhere. Nak tumbuh gigi pulak kot
  • Dah kenal orang, pantang nampak sure nak suruh angkat
  • Suka tengok Mika, if Mika around dia macam tegur..ada bunyi la
  • So far dia diam je tapi ada masa bunyi gaks
  • Suka senyum..senyum pulak macam senget :P
  • Bangun pagi, the first thing he’ll do is babble sorang²
  • Suka berdiri then excited semacam bila berdiri
  • Pandai dah tengok TV, Mika if tengok Ipad, dia pon join


Tapi at 5 months old kena flu pulak. Jangkit from mommy and Mika la ni. It's OK baby, you'll be one strong boy just like your dear brother. Anyways, happy 5-months-old Ahmad Zharief Aariq! We love you so much :)

No comments: