Monday, April 9, 2012

post jab

Hellooo..lama nya tak update. Continuation from last entry, lepas Aariq kena jab, dia sungguh tak selesa the next day. Then ada demam sikit, satu hari meragam. Ini tak kena tu tak kena. My mom and the maid bertukar² tangan nak calmkan dia sampai my mom suruh the maid pakai kain kat badan tuh angkat Aariq yang pantang kena letak bawah. Fever on and off tapi masuk hari ke-3, Alhamdulillah sihat dah. Memang jab ni lagi sakit kot compare to jab yang biasa² tu. That’s why I prefer my mom around if nak kena jab sebab she’s like the closest one to the baby kot after me and hubby. Not just Aariq, Mika too. Since Mika baby lagi memang apa² pon my mom tolong tengokkan. Thanks Umi!

No comments: