Friday, April 27, 2012

a laptop :)

Did I tell you that I bought myself a laptop? Like out of all things, a laptop? Macam relate je kan dengan item 12 part I in previous post kan? Ni kes desperate nak laptop sendiri sebab the last one I had yang share punya with hubby dah kaput and I never had one yang betul² mine. First year in Uni I pakai laptop pemberian Abah, elok pakai 1 year, rosak (2nd hand katanya) dan year seterusnya I pakai desktop. So dengan menggunakan staff price hubby, amik la satu and believe it or not, belum sentuh betul² sampai la ke hari ni. Item was delivered on Wednesday. Next step nak retrieve my files saved in the laptop, transfer and nak start projek print gambar. Banyak kot pic nak print. Then nak frame :)

No comments: