Tuesday, March 20, 2012

bonding session - mommies & sons

This one was an ad hoc plan. Rose, Arin and me decide nak meet up and bawak the kids to play at Kidzsport, Empire last Saturday. So off we went and I dragged hubby too but left Aariq with the maid. Nanti susah nak bersosial bawak Aariq, sorry baby..not this time. Mika dah jumpa Ali (Rose's son) a week before masa kenduri Aariq and one more time masa birthday Ali last year so dia macam ingat. Excited sampai tak nak balik they all main. Arin's boys pulak memang independent sungguh, buat hal masing². Boleh je main sendiri..senang nak jaga :) We should meet up more often girls. Lagipon senang kalau ada kawan, Mika sure nak main. 

mika and ali..wrestling in the pool of balls
 ni main apa laks ni
boys will be boys
with arin
 with rose
 susah nak smile sambil angkat mika ni, one lucky shot!
 time ni ali dah lepas keluar ikut tingkap
mika, kamu ni bulat..nasib tak stuck
 group photo..arin's boys tak kelihatan dlm pic ni
ayna (arin's daughter) is the same age as aariq
nama pon dah dekat² :)

No comments: