Wednesday, February 8, 2012

tak salah nak berangan kot :)

Stumbled upon my colleague's blog and although dah jadi mommy of one now, masih boleh muat baju engagement dia..baca di sini. Hebat betul. Kalau tengok dia memang tak sangka dah ada anak..macam high school girl pon ada :) Baju tunang I memang dah tak muat la kan..that was like back in 2006. Baju nikah I pon I bet memang tak muat dah but boleh ke kalau nak target muat balik? Tak ke cam over ambition tuh. Hmm..if muat before majlis aqiqah Aariq, boleh la gaks pakai time kenduri nanti. Will experiment that nanti walaupon dapat rasa harapan adalah tipis.

 simple je baju ni sebab selendang tuh dah heavy
love the details kat bawah baju tuh

No comments: