Friday, February 10, 2012

my boys

Aariq ni baik sangat..duduk diam je. Dia macam buat hal sendiri. If dia kenyang, letak dalam baby cot, dia main his chubby fingers then tiba-tiba je dah tidur. Ok maybe its too soon to tell tapi Alhamdulillah, dia memang behave. Tidur malam pon lama..if 7pm dia tidur, I kejut dia pukul 10 or 11 before I go to sleep for feeding then he will only wakes up one more time before Subuh. 

 taken this morning after sending mika to school and otw to tok mi's

Mika pulak..semakin besar semakin banyak cakap. Macam-macam dia tanya. Kenapa tu, kenapa ni..pandai menjawab gaks. He's one smart boy tapi dia ni manja sikit. Manja satu hal, nakal dia..cam cakap banyak kali pon dia tak nak dengar. He always have things to say and his mind memang tak pernah stop thinking. He's always be my number one and I love him for that. 

 time maternity leave hence the comot :P 
baru fetch him from nursery


I love you both equally! 

No comments: