Monday, February 20, 2012

eh budak ni

Mika tak pergi school today. Pesan kat dia semalam, Mika kalau tak sihat don’t have to go to school tau. Yang sebenarnya I yang tak nak dia pergi takut dia penat. So bila dia dah bangun, mind dia auto set la tak pergi school. He’s better than yesterday but I guess wise decision not to send him to school. At least dia boleh rest and recover. Sent him and Aariq to mom’s. Mika ni bila dengan Tok Mi, mengada dia over sikit. Tadi elok je dia campak kasut aunty Zira yang baru di beli kat luar rumah. Lari terkedek² pulak tu. Dia memang suka kacau aunty Zira dia. Mika mika..sangat cheeky eh kamu.

No comments: