Monday, February 13, 2012

zharief aariq is 3 months old!

before going to work this morning

Zharief Aariq turns 3 months today. How time flies. At 3 months, dia dah boleh respond to us, smile, kalau geli dia gelak², still belum turn lagi but mengiring tuh ada la dan dia macam baby yang baik. Only cry bila sleepy atau lapar sangat. Excited bila tengok Mika sampai terangkat² bottom, then kalau Mika nangis..mulut dia macam cebik2 nak nangis tuh. Seperti abang dia, at this stage suka main bubbles, masuk tangan dalam mulut, if letak soft toys depan dia he is able to lift his hand and make contact with the toys. He’s more to the reserved type rasa nya sebab tak banyak sangat bunyi. Kalau cakap dengan dia, mula la dia senyum, gelak..eh macam faham je kamu. Comel :) His 3 month’s old checkup is due this Thursday. Daddy, Mommy and Abang love you, Aariq!

taken during weekend

No comments: