Thursday, January 12, 2012

School van

Boring punya pasal maka terjadi la ini.



Hari ni first time Mika naik school van. I monitor dr jauh je. Duduk dalam kereta dan tgk dia naik turun van. From his school to nursery tak jauh, seberang taman and the whole process ada la dlm 10 min. Patut semalam dah naik but dia nampak hubby terus menangis nak naik kereta.


nampak tak van? dropping off Mika at his nursery

Dah sesuatu telah berlaku masa I dok monitor tuh. Tiba2 teremo sorang2. Sedih benar tgk dia naik turun van sendiri. Huwaaaa...sejak Mika school ni hati cepat terasa. Rasa all mommies yg first time anak sekolah sure rasa sama..ke tak? Face it Eeja..Mika tu dah besar. Okkk.. :)
posted from Bloggeroid

2 comments:

Tatie Sharil said...

Gambar yg last tu pandai betul dia posing!

raF|za said...

Tengok dia boleh pose macam abang dia tak besar nanti :)