Sunday, January 29, 2012

sama tapi tak serupa

Some photos of Mika and Aariq. Mereka macam sama tapi tak serupa..haa camtuh la. Ada la iras² tapi ada la lain. If tengok tahu la kot mereka ni brothers. I tak la rajin sangat bersungguh² pakai kan baju sama then snap. Aariq kan banyak recycle baju abang dia so mana dia pakai dan I ingat Mika ada amik gambar dulu, I snap la :)
 discharge from hospital..baju yang mereka pakai masa discharge adalah sama
which is this baju below
i'm gonna keep this one for sweet memory :) gosh this pic was taken back then in Oct 2008
position tidur lebih kurang sama..sorang surrender sorang kung fu style
kain batik yang sama
 both time ni 1 mth old, both pon baru balik check up from hospital
 confinement mode..my pale face..isshh comotnya
checkout their lips..sama
sitting against my bfeeding support pillow
first smile for both and same romper..what a co-incidence! 
both at 2.5 months old 

Tapi Aariq's photo banyak capture with camera phone je. Ishh..kesian dia. I memang tak keluar langsung camera. Aariq nampak chubbier but believe me, weight lebih kurang je mereka ni.


No comments: