Monday, October 17, 2011

monday blues..so they said

Would it be too much if I say that I miss the boys? 2 hari cuti memang tak cukup. Walaupon Mika selalu buli saya..you read it right..memang selalu kena buli. Suruh main "ring around the roses", "london bridge is falling down", ultraman lawan-lawan dan juga tanya soalan non-stop dari pagi sampai petang sampai la malam..hanya senyap bila tidur sahaja tuh pon kekadang di kejutkan awal pagi "Mommy bangun, dah terang" sekarang kan terang cepat..6.45 dah terang dah but I still miss this cheeky boy of mine. The big boy pon miss jugak, walaupon selalu gaduh, selalu je bising² tak puas hati ni la, but adat la..orang kahwin kan. Without these two memang rasa incomplete sangat. Early morning dah miss²..lambat lagi nak Friday! Ok peeps, I guess that's what they called Monday blues.

No comments: