Friday, October 14, 2011

kecik house

Normally before sending Mika off to his bbsitter, I always give him hug and kisses sampai dia rimas. Then today before keluar rumah dia pesan "Mommy, kat rumah Tok Mama tak nak hug tau" Kecik² dah pandai malu. Semalam masa I hug dia in front of his bbsitters and friends, muka dia dah malu² tak nak pandang I dah. Eh kamu ni..kecik lagi kot..belum pon 3 tahun. Then time nak drop kan dia tadi dan dalam kereta lagi masa ni, dia cakap "Mommy, hug la sekarang" Dia memang tak bagi I hug dia time kat luar nanti. My lil boy dah besar! Cepat nya masa berlalu. Mika pon kalau cakap sekarang memang sometimes tak larat nak layan. Cara cakap macam orang besar..ada je reply dia. Contoh semalam on the way to his Tok Mi's..I cakap tuh big house, spontaneously he replied.."Kecik house mana" Then time my mom tengah suap kan dia nasi lemak..my mom cakap la, "Tok Mi ambil white rice je" again he replied "Black rice?" I love you, Mikhail Haris!

2 comments:

Intan and The Boys said...

cerdiknya! suka je layan budak2 petah camni.

raF|za said...

pelik sebab parents dia tak banyak cakap pon, anak non-stop. tapi memang best layan :)