Saturday, October 29, 2011

I love my car!

My car took the final blow yesterday. Setelah lama ditinggalkan tidak bergerak, semalam nak pergi kerja dia tak nak start pulak. One of the reasons the car was left idle sebab the two back doors tak boleh bukak and it has been that way rasa months jugak la. Then the handbreak macam ketat, mula-mula nak jalan je macam ada bunyi and not just that, sign handbreak kat dashboard tuh sentiasa la on. The central lock mmg tak ok dah, nak bukak pintu pakai manual je. See..banyak nye problem! So semalam decide nak fix kan semua ni. With that many issues of coz banyak duit nak kena keluarkan..cons of having a car is maintenance la. Alhamdulillah, workshop dah call tadi cakap dah settle. Hubby suruh dia washkan sekali. Lepas ni will take care of my car elok-elok. Dah la boleh dianggap dapat free from abah kan..so have to really take care la. After all, that car banyak berjasa before dapat hubby's car early this year. Ok, nak pergi pick up dia before hujan lebat. Enjoy your weekend everyone! I love my car..eh tiba-tiba :)

- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: