Wednesday, October 5, 2011

32 weeks and counting

Eh dah 32 weeks la this week! OMG cepat nya. Macam banyak je lagi benda tak prepare. Last weekend I baru keluarkan balik baju² Mika. Nampak macam dah cukup and some still tak pakai lagi tapi I still think I need to buy at least a few pair more. Knowing me, mesti la tak cukup² kan. Semalam I siap survey car seat lagi..but we still have Mika's old one..and bukan pakai lama pon that carrier seat tuh. 6 bulan dia boleh pakai Dory pulak..so lupa kan sahaja buat masa sekarang but if ada baru best gaks kan *evil smile* Got appointment at the hospital this evening. My 1st hospital appointment. Excited and nervous, all at the same time. Will blog more later, see ya.

2 comments:

Intan and The Boys said...

wah! pregnant with 2nd baby eh? awat macam kita tak tau ni?

CONGRATS!!! tak lama je lagi nak datang orang baru. hehehe~

raF|za said...

thanks dear. tuh la, nervous excited semua pon ada