Wednesday, September 21, 2011

update kejap

Hey ya..got so many things to post tapi everytime nak post, macam malas. Setelah berminggu² tak drive pergi kerja, hari ni kena drive sebab hubby got activities after work. Nak ikut my sister tak boleh pulak sebab she's leaving early today. I still tak post any Raya entries huh? I've uploaded the photos in FB though cuma bila nak edit² dan letak kat sini macam..MALAS nya :) Anyways, semalam pergi checkup..my 29th weeks checkup and next check up which is in 2 weeks time will be at the hospital pulak. In 2 week times I'll be 31 weeks..cepat pulak masa berlalu. Baby is doing fine, Alhamdulillah. Elok je dia duduk muat² dalam perut, doc cakap his head dah dekat bawah..which is good. No wonder la I asyik nak pergi toilet je. Even masa I pregnant kan Mika dulu pon perut padat², size perut tak besar mana pon..tapi dia padat :D Kira my last check up la dekat clinic and just in time sebab doc will be away from Oct - Nov, pergi Haji. Thanks doc for your advise and all :) Selamat menunaikan Haji, selamat pergi dan balik.

No comments: