Monday, September 26, 2011

dinner at ellie's

Later that night, went to Ellie's house to settle something. She took the trouble masak nasi goreng + nuggets pulak..so mesti la makan bertambah² kan. Memang plan nak gi dinner pon but nasib baik jugak sebab budak kecik tuh dah selamat tidur. Masuk kereta terus tidur..dah sampai rumah Ellie pon tak sedar..balik angkat dia pon dia mamai². Letih sangat la tuh + kekenyangan. We brought him for lunch that day makan ayam penyet..then time I tinggal kan dia with my parents, my mom bawak dia jalan² and fed him fried rice. OK, as long as dia nak makan..I'm totally fine with it. Owh, Mika dah tak perlu jab sampai 6/7 yrs old dah. The last one was Hep A kot and though it's optional tapi sekarang ni semua macam perlu kan. Told the doc that I still want her to be the second one's Paed if I deliver at CA lagi.

 ye ye lengan saya besar
 flat habis..dalam kereta air-cond, sampai rumah ellie air-cond mana nak jaga kan

No comments: