Friday, September 9, 2011

after the long silence

Hellooooo..salam Aidilfitri, selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin :)

Lama eh tak update, I feel so lazy to do so. Overdose makan la ni. Somehow macam best pulak tak update so tak perlu susah² nak upload pics and all but for my own sake, update la jugak. How was your Raya? Mine macam best sebab cuti sampai Tuesday :) This time Raya baju adalah limited tapi at least ada improvement la sebab I bought 2 pieces of baju kurung compare to 2008 di mana baju kurung adalah pakai my mom punya je. Mula² ada la plan nak pakai kaftan modern tapi tak dapat cari mana yang best but I will share with you later the one I bought, ala² baju Kedah dan sangat comfy, price pon best.

Raya eve dekat rumah PIL, 1st day Raya beraya ke Muar side hubby then came back to PH, 2nd day Raya to Bahau overnight kat situ and this time tak duduk hotel, duduk rumah my grandma. Selesa pon selesa, siap tidur dalam bilik air-cond. 3rd day Raya ke kampung Abah dan malam tuh dah balik PH. Kira 4th day Raya tuh I memang dah ada kat sini la and the rest of the holidays were well spent with the loved ones. OK, I will update more kalau ada mood nanti with photos :)

No comments: