Wednesday, August 24, 2011

solat jom

Kalau daddy Mika solat je, Mika sure nak solat sekali. So dia akan tag along, together with his small sejadah dan kopiah. Marah betul kalau daddy tak tunggu.

 basically dia akan tiru je apa daddy dia buat tapi kan part baca² tuh, dia pergi baca doa makan!
Eh lama nye sujud? tak sedar la tuh orang dah bangun
but this boy of mine, solat kejap je..macam 1-2 min then terus bangun lari
time baca doa je dia datang balik

 
sapa la ajar kamu pout² ni Mika?

No comments: