Friday, August 5, 2011

mee bandung satu!

Last Saturday we went to a wedding hubby's side dekat Muar. It was raining heavily on the way then ada la 2-3 accident kat highway. Sampai pon dah pukul 2. Sempat jumpa PIL and BIL kejap je sebab they all dah nak balik dah. None of the SILs came, ada hal kot. Nasib la I pon pergi with hubby je without Mika sebab kat situ macam panas dan orang ramai. Paling best hubby tak kenal pon sedara² dia yang kahwin ni, kira macam tak rapat la. So duduk semeja dengan orang tak kenal dan boleh pulak dalam tak nak makan sangat sebab save perut untuk mee bandung, nasi dia sedap pulak. Ada keropok lekor pulak tuh, fresh punya. Banyak jugak food lain..ada mee siput, mee kari ke mee udang, burger but sebab our plan next is to eat mee bandung, makan sikit² je. We left the house about 30 mins later, datang buat syarat :D

So pergi ke kedai mee bandung famous kat Muar..lupa nama tapi kedai tuh mmg ada stall mee bandung, satay pastu buat air tuh tokey kedai tuh kot..Chinese. Last I makan sini  before pregnant kan Mika, lama sangat dah. Ok la mee bandung dia, takde la macam nak lagi dan lagi dan lagi..maybe sebab not really my fav kot, so-so je. If pergi sini, gambar artis berderet dekat dinding kedai. Memang famous la kan, price pon murah. 

No comments: