Friday, August 5, 2011

last Sunday before Ramadhan

Sunday pulak we went to Pyramid. Pukul 10 dah sampai sebab konon nak bawak Mika tengok Transformers. Dah la tak boleh beli online masa queue tuh tickets sold out pulak. I don't know if they cancel the show ke apa so tak dapat la tengok.

while waiting for daddy to queue, meh amik gambar dengan smurfs ni

Shopping baju raya Mika sikit² and also bought his shoe. Baju Mika banyak lagi tak pakai kat rumah so tinggal nak top up sikit² je dan baju melayu. Boy..senang..it's either shorts, long pants, jeans, bermudas, tshirt, shirt..easy peasy :)

handy manny
 taking a break..atas kerusi pon boleh la

Lepas fikir² nak lunch kat mana, we went to this place. Hubby pernah makan so dia ajak I rasa la..nasi kandar zainul @ss 15, subang..jom makan!

Mika boleh pulak nampak ayam penyet tak jauh from this and insisted to eat that. So pergi situ dulu, bagi dia makan then only we went here. Big portion and not bad la, penuh pinggan I. Lain sikit la compare to Kayu & Pelita.

No comments: