Tuesday, August 23, 2011

iftar dengan pakcik kepoh

Last Saturday saja bawak Mika berbuka dekat luar, macam la dia puasa kan but I felt like going to JM Bariani sebenarnya. Made a reservation early in the morning then petang tuh macam nak pergi ke tak nak pergi ke tak and sebab on Sunday nak Iftar with the girls without Mika, okay la..we went ahead with the plan. Surprisingly Mika behaved well. Sampai pukul 7 kot, then lupa pulak nak bawak entertainment tool dia but thank God dia ok je. Tengok la Mika yang kepoh ni..

food..sedap menjilat jari
rambut kusut masai
dah start kepoh..tangan tak boleh blah betul
malu la tuh

No comments: