Monday, July 18, 2011

sunday's activities

Sunday pulak we went to IKEA awal² pagi. Ni continuous from this entry. That day we only bought the storage and wardrobe for him so this time nak check out katil pulak. Bila cakap nak beli katil, Mika dah cakap "Tapi Mika tidur dengan mommy lagi kan sekarang, tak nak sleep bilik Mika" Dia takut bila dah ada katil tak boleh nak sleep in our room lagi. 

We reached there around 10 and time sampai dah ada orang siap beli barang dan dah balik dah. Sale la katakan. We already have one design in mind. I ingat hubby nak survey and buy later and he thought I pon macam tuh. See..miscommunication that resulted us not buying anything there. Hubby siap perli cakap amazing betul I tak beli apa². Yer la I nak beli katil tuh, but I ingat dia yang tak nak beli dulu. Mika pon macam dah suka. Sigh, must come again next time and also tak dapat pon nak beli curtain ke apa as planned. Ramai orang..pfft..Sunday, what do you expect kan? Sebab tak dapat beli curtain, we checked out other places too but for Mika’s room..rasa IKEA’s stuffs will do kot and when we looked elsewhere for the bed, macam dah suka sangat with the one yang dekat IKEA plus affordable. Haishh..should have just grab it yesterday. 

Took a nap in the afternoon, well not me the boys la..I sibuk main scrabble je. Then petang tuh, I prepare stuffs to cook fried spaghetti for dinner. Hubby has volunteered to cook but supervised by me sebab semalam I bising cakap badan sakit..ye saya seorang yang mengada. Then my parents dropped by kejap bagi us some durian from kampung..i just amik 6 ulas je kot, durian tuh ok berlemak tapi kurang manis. I ok je dengan durian but not to the extend sampai kena beli, kalau ada ada la, belum sampai tahap nak beli sendiri.

My weekend update je macam dah panjang lebar..well kalau boring dan rasa nak baca, sila la baca :)

No comments: