Friday, July 8, 2011

ni cerita lama

Last Friday bbsitter Mika mintak nak cuti. I have stuffs to do at the office so I macam tak boleh nak cuti. So my mom la kena take care of  him but of course dia tak kisah, bukan selalu kan? :D Hubby sent Mika over to mom's dan pergi kerja lambat sikit. My mom ni pulak mmg jenis rajin berjalan. Dia bawak Mika outing to Giant alone. I macam "Wahhhh.." I sendiri pon tak pernah outing macam tuh alone with Mika. Bukan I tak nak but nak kejar dia tuh cam tak larat je. But elok je pulak Mika tuh behave my mom cakap. Duduk diam je dalam trolley.

On that day itself we received our long awaited I.pad and guess who yang conquer? Siap claim dia punya and very the jakun one..orang lain nak usik pon tak boleh. Isssshhh..pastu amik gambar sendiri banyak². Eh Mika, ni anniversary gift mommy la..

No comments: