Thursday, July 28, 2011

bola bola bola

So it's Malaysia vs Spore today huh? Hubby pergi dan sampai hati tak invite I pergi pon. I tak la minat la sangat and definitely takkan pergi punya la but ajak je la kan? Heh..it's okay..bola je pon. Lain la kalau concert or anything else, memang kena la. Semalam ada la jugak dia tanya tak nak pergi ke..but if I jawab nak pon, boleh ke lagi pergi. He already bought the tickets on Monday. Takpe takpe..sila la pergi tengok. I tak nak pon berpanas-panasan kat situ, dah la pregnant :P Duduk rumah main scrabble lagi best. Org pregnant tak sesuai nak menjerit², berhimpit² macam tuh. Haih..this Saturday kena pergi Muar pulak. Ada wedding side hubby. Jauh nyeeeeeeee! Dah la nak puasa Isnin ni..why why nak kenduri last minute begini? Nanti kena control² tau *ehem ehem* Good news is I won't be bringing Mika. Sebab balik hari je, nanti dia penat..ke I yang penat. My cousin pulak buat baca² doa selamat the same day for her new house, sorry babe tak dapat datang but nak tahpau roti jala PLEASEEEEE. Things are a bit crazy in the office, meetings, reports..bila free, free je. OK, back to work. Later!

No comments: