Wednesday, June 15, 2011

wednesday already?

Had nasi lemak for breakfast this morning. Dah plan nak makan biskut je sebab macam nak go for early lunch..then my sister ni suruh I makan nasi lemak dia beli. Terima kasih :) After work semalam macam clueless nak makan apa lagi clueless sebab hubby said he wanted to eat yogurt je..isshh! Don't feel hungry too sebab baru makan sandwich at 4.30pm and macam penat..rasa nak rest and rest. Sampai rumah dah almost 7pm sebab detour to here and there. Before that my mom ada call asking me whether I want to drop by at her house ke tak. Tanya Mika then dia pon macam nak pergi. Honestly I tak lapar pon bila I pergi rumah my mom..but bila I pergi dapur nak buat ribena for Mika, I saw sardin and telur ikan and udang masak lemak..GULP! Nasi pulak baru masak..so apa lagi..makan la. Even Mika pon makan nasi with lauk sardin. I notice kalau kat rumah my mom memang selera makan tuh macam ada je even though simple dish macam tuh. On the other note, rindu sangat nak dukung Mika. Dah lama sangat tak dukung dia..not advisable to do so plus his weight macam 15kg kot..how la nak angkat. Thank God Mika pon tak pernah demand suruh I angkat dia, dia macam faham..I love you Mika and he never fails to reply with "I love you Mommy" :)

No comments: