Monday, June 13, 2011

family time

Sunday was definitely a lazy day for us at least it was for me. Started with breakfast at this banana leaf restaurant in USJ then followed by 'kemas-discard-baju' session sebab nak arrange them all in the new wardrobe.

 roti canai, tosei not bad..nasi lemak so-so
kari ikan yummy
makan sampai 2 tangan dah la mandi lagi 

Yes you read it right..dah sebulan lebih install masih tak bersusun baju dalam tuh. MALAS. Dapat la 2 boxes of baju yang nak discard and macam lucky je orang yang dapat nanti sebab most of them baru pakai 2-3 kali then tak pakai dah and er..pricey jugak. I took hubby's old shirt so that nanti bila diri dah menjadi 'gemuk', senang..pakai je his old t-shirt kat rumah. Did laundry too and after that supposedly nak tengok movie but how to watch with a kid jumping on the bed dan tak boleh duduk diam dan tak nak tidur. Aktif semacam. Tapi at 3, dia surrender jugak sebab kepenatan. Both the boys tidur, I je yang tak boleh nak tidur siang. 

Malam dinner my parents ajak dinner at the usual Thai restaurant in Shah Alam. Nothing much on a Sunday. Btw, hubby purchased something and the item will arrive early July, insyaAllah. Anniversary gift ;) Can't wait!

No comments: