Thursday, May 12, 2011

stop provoking me wahai burung² sekalian

I do not own an iPhone nor an iPad and always hijacks hubby's phone to play this Angry Birds game. Recently macam tak boleh stop nak main, siap berebut dengan Mika and tell you that boy can really play. I received a good news this morning, courtesy of hubby. He sent me this link and now I can play it via pc, laptop dan sewaktu dengan nya. Takde iPhone/iPad pon boleh main..I think ada few other phones yang boleh install this game but I'm pretty sure mine cannot. Windows phone ni..what's wrong with you? Ishhhh..

Lesson learnt: "Jangan guna/beli barang yang jarang orang pakai. Walaupon dia eh macam cool je sebab lain dari yang lain but trust me, you will regret (tapi sebab ini adalah hadiah, terima je laaaaaaaaa dengan hati terbuka..thanks hubby, bukan tak appreciate..bising sikit je)"

If boring kat office tuh rasa nak release tension kejap ke..do try it. Tapi tak jamin sebab angry birds ni lagi buat I marah ada laa..bila tak kena² rasa nak emo je..eh sila try :)

No comments: