Wednesday, May 25, 2011

sleepy sungguh

Ngantuk nyaaaaa..dah yawn berapa kali dah ni. I think sebab semalam tak cukup tidur. Terjaga midnight sebab terasa badan Mika macam suam-suam. Cepat-cepat I bagi dia ubat demam and letak kool fever, Alhamdulillah this morning dia sihat pulak. Dah la lupa nak restock ubat demam nasib ada simpan stock Feb punya. Lepas tuh I pulak tak boleh nak tidur, asyik tukar² position. It's almost 4.30pm now, tapi I nak balik pukul 5 la..walaupon masuk pukul 9 tadi. Sekali sekala balik awal sikit won't do any harm kan? I'm so sleepy..wish I could sleep now without any interference..but that of course is so impossible to happen.

No comments: