Tuesday, May 24, 2011

pucuk dicita ulam mendatang..chewah

Sedang fikir² nak makan apa for dinner..tiba-tiba my mom call. Dia tanya "Adik ada cakap tak umi masak apa hari ni?" I was like.."Takde pon". Then she went and said "Daging masak kicap. Datang la makan rumah". Aaaaaa...pucuk dicita ulam mendatang. Mana boleh nak resist lauk favourite kan? I sebenarnya segan jugak la sebab banyak kali je datang makan. Cerita kat my friend dia cakap, mak sebenarnya lagi suka jamu anak-anak dia makan. Tapi I segan..sad but true. Dengan mak sendiri pon segan entah apa-apa kan :P OK saya mahu pulang sekarang. Dah terbayang lauk fav tuh. Ciao ~

No comments: