Thursday, May 26, 2011

heavy breakfast

Good morning! Had a heavy breakfast tadi with hubby. Mula-mula nak teman dia je, don't know why since I tau I pregnant, macam susah nak terima breakfast dekat kedai ni (nasi lemak tahpau still acceptable) padahal before that hari-hari boleh makan nasi goreng dekat this one restaurant with hubby for breakfast. Muak kot?

So we went to Terminal sebab banyak sikit choice. Seriously macam blank nak makan apa. Then ternampak nasi impit + kuah kacang. This morning cakap pasal balik kampung with hubby memang I teringat kuah kacang dan nasi impit sebab if balik kampung kan time raya je. Kuah kacang sedap, almost sama dengan my mom buat..sedap la! Ok kalau terasa nak makan boleh la next time pergi sini lagi. Tengah-tengah makan tuh ternampak pulak Malay stall ni buat roti canai + kuah dal. Bagi hint kat hubby then terus dia pergi order. Dari tak lalu nak makan terus macam makan banyak pepagi ni. Tapi happy la sebab dapat makan benda yang I nak :)

It's going to be a long day today. After lunch got meeting/training/interview from 2.30 - 5.30pm. Later at 10.30am ada presentation pulak from one of the managers. See you!

No comments: