Sunday, May 22, 2011

gonna miss you

Lepas showcase that day, dropped by at Subang kejap sebab my parents cakap nak pergi sana bawak Mika jalan-jalan + ambil barang sikit. Masuk rumah lama macam sunyi je. Kosong + suram. Sedih sebab dulu rumah ni macam home sweet home, pernah tidur bilik ni, lepak sini, lepak sana..so many memories! but I guess my mom pon dah 100% nak move out and settle down in a new place. My dad la tak habis cakap PH ni jauh la, banyak kena bayar tol la..etc etc. Memang betul but I guess the real fact is he misses his fishes, his garden, his driving range, the shops dan lain-lain. It's not easy to adapt yourself with new place kan. Macam I time baru pindah PH, asyik teringat old apartment, dekat with Subang la tapi lama-lama OK lah though sometimes I wish for a smaller house..isshh..wish bukan², syukur dengan apa yang ada.



 bye rumah subang!

No comments: