Wednesday, May 4, 2011

cat lovers

Dulu I sangat la obses dengan kucing bukan sekarang tak suka but since ada anak, attention more to him..still la suka tapi tidak lagi obses. Semua benda pon kucing..then one of my girls pon sangat la suka kucing. Lepak rumah dia ada cats, then when she came over to my house pon ada cats. Cats everywhere. My family especially my mom pon suka kucing dari zaman dia anak dara dulu. My aunts, in-laws. In short semua orang la :)

No exception for Mika too. Tapi...Curly macam jealous je dengan Mika. Dia kan perasan dia human being dan anak my mom..so right after Mika was born, my mom sure la divert kan her attention to Mika. Dia macam tak suka Mika usik dia..macam nak marah je. Then saja dengki if Mika datang rumah, dia akan duduk kat tempat Mika rest..padahal before that elok je dia duduk tempat lain. Penjeles betul. Last weekend kan my family pindah, so they brought along this cat yang tak tau owner dia siapa and have been at our Subang's house for days. Kesian so bawak dia pindah sekali. Dia mix cat and my sister dah pon bagi kat her friend to take care of that cat. Enough with the 2 cats at home..another one macam banyak sangat dah. This cat is super duper cute dan sangat baik..elok je dia duduk diam. Mika apa lagi..ter-over geram. Dia pegang² sampai kucing tuh takut then nak tengok dekat², excited betul. Nak kiss la, nak usik kaki dia la..tarik telinga la..so cute.



No comments: