Wednesday, April 13, 2011

OMG. Adik siapa ni?

OMG! My sister posted this old pic of us back then in 1990 in FB. Paling lawak tak boleh blah adalah my bro kat depan sekali tuh! Tengok dia punya pose..what happen to you Ajoi? :P now we know la kan origin of the "dut" in the family. Dah besar macam tak banyak cakap pulak. The two ladies are my aunts, rasa my mom la kot snap this photo. Ni dekat rumah my atok at Bahau. Still ada rumah ni just that my uncle yang duduk sini, Tok Mak pindah rumah belakang. Another dut belum lahir lagi, still in the tummy..yang ni memang geng habis dengan my sis..memang "dut" terlampau these 2 girls :)

this is about half of T.Syed Nordin and T.Habibah's grandchildren
semua sekali ada 17
i guess boleh teka kot I yang mana...my sister yang debab tuh kanan sekali

No comments: